Ophold i Paris i 36 timer

Paris er på toppen rejse destination for 2009-undersøgelsen af store rejsemagasin, folk kan lide at besøge Paris, da det er blandingen af europæisk kultur med god mad og gode vine til at nyde, natteliv er ekstraordinære, kan du gå til de bedste restauranter på pubber i Paris, du kan rejse ved hjælp af Metro, har Paris været at opbygge store transport-system ved hjælp af moderne teknik og teknologi, dette giver dig mulighed for at rejse i komfort og med lethed, i tillæg til Metro Paris er også har Tramway net af fire linjer, og ikke at glemme for bilen kærester, det er en af de bedste hurtigruterne til at køre bil i Europa. Paris er opdelt i 20 kommunerne, der har numre fra 1 til 20 og hvert distrikt har Rådet kontor, afstanden mellem de enkelte attraktion er ikke så længe, tætheden af monument pr Square Mile er høj, så du kan gå den livlige gader i Paris eller kan nu få en cykler, som findes overalt.

Turist rejser til Paris vil altid gerne se historiske centre og bygninger, der er store attraktion til Paris fra Eiffeltårnet til Champs Elysees, og du kan se mindst tre store monumenter på 36 timer ophold i Paris

1)Start med Champs Elysees, er dette stedet at se, da det er en af de største og meget smukke veje i Europa, om natten, du ville se det skinnende i lys, og hvis du har et kamera tage billedet med den storslåede udsigt, nylig har den franske regering har renoveret med store eneste sten granit fortove.

2)For det andet stop ville være Seinen banker, kan du gå rundt og se den meget berømte for at nyde en af de bedste bymæssige landskab i Europa. Det har store statuer og du kan ikke gå glip af at se flodbåde, der er tale om flydende kaffebarer, hvor du kan nyde en kop cappuccino og hvis sulten spise noget frisk fransk bagt spisesteder.

3) Tredje stop er verdens smukke basilika ligger på "Montmartre" det er den højeste bakke fundet i Paris byen, og højden er 130 meter, det er rart og helt sted ikke meget af støj eller forurening, en af de sidste landsby venstre i Paris by. Saint-Pierre de Montmartre, som ligger tæt på Sacré-Coeur er intim af 12. århundrede Montmartre landsbykirke, hvis du ønsker at tage en souvenir med hjem, det er ikke dårlig idé at få tegne et portræt af dig selv, da der er mange kunstner klar til at gøre blyant skitse for dig, er det kun koster € 25 pr portræt, der nyder mest muligt ud af Montmartre er til fods, nyde det grønne helt haver, down town område, hvor man kan få et glas vin og spise den lokale frisk mad.

Det er altid godt at se nogle steder, når du er ude for dag eller to i Paris, vil dette give dig mulighed for at nyde og få afslappet, der er flere ture aktør, som vil føle sig stolte over at tage dig til så mange steder på én dag, hvor du ikke har, eller bruge tid på at se, er det altid en skynd dig, og hvis du er i fart Paris, byen er ikke du skal vælge, Paris, byen har brug for tid, da det er meget rig på kulturarv og kultur, sørg for at bestille Deres Hoteller i Paris online for en overnatning, kan du få hoteller i nærheden af lufthavnen, eller kan bo i centrum af Paris, i en by, det er ikke en dårlig idé at bo i down town, fordi du kan se ting, uden megen rejse-og natteliv er altid stor i disse store byer.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License